2-3
Domingo, 11 Octubre 2009, 00:00
4 Comentarios + 1 respuestas
  • durban
    Actualizado hace 14 años (Creado hace 14 años ) durban dice: La derrota fue justa, el At. Baleares es superior a nuestro equipo el Mercadal, pero la expulsión de Sam en la primera parte marco el devenir del encuentro donde los nuestros lucharon hasta el final y a punto estuvieron de empatar el partido. Aun no hemos visto ganar al Mercadal en casa tendremos que ssalir fuera. A lo mejor este finde.La derrota fue justa, el At. Baleares es superior a nuestro equipo el Mercadal, pero la expulsión de Sam en la primera parte marco el devenir del encuentro donde los nuestros lucharon hasta el final y a punto estuvieron de empatar el partido. Aun no hemos visto ganar al Mercadal en casa tendremos que ssalir fuera. A lo mejor este finde.
  • Semua
    Hace 14 años Semua dice: -18.06h COMENÇA SA SEGONA PART -Min.51 GOOOOOOOOOOOOOL DE NACHO AZCONA (1-3). Millor no pot començar la segona part! Ha estat Nacho amb un golàs des de sa frontal de s'àrea que s'ha colat per tot s'escaire de sa porteria menorquina! Posa distància l'ATB a n'es Mercadal (1-3) -Min.52 PETER AL TRAVESSER! Ha tengut el quart gol Peter (ATB) amb un xut que ha tocat el travesser de la porteria del Merc-18.06h COMENÇA SA SEGONA PART -Min.51 GOOOOOOOOOOOOOL DE NACHO AZCONA (1-3). Millor no pot començar la segona part! Ha estat Nacho amb un golàs des de sa frontal de s'àrea que s'ha colat per tot s'escaire de sa porteria menorquina! Posa distància l'ATB a n'es Mercadal (1-3) -Min.52 PETER AL TRAVESSER! Ha tengut el quart gol Peter (ATB) amb un xut que ha tocat el travesser de la porteria del Merc
  • Semua
    Hace 14 años Semua dice: -17.04h COMENÇA ES PARTIT: Després des minut de silenci posa sa pilota en moviment s'equip local. Ens comenten que hi ha uns 150 espectadors a n'es Camp de St Martí - Es Mercadal i de moment no plou encara. -Min.3 Primers minuts de tanteig. Ens comenta es nostre informador sa disposició tàctica següent: Linares a sa porteria. Línia defensiva de 4 homes amb Esteban i Bazán de centrals, per l'esquer-17.04h COMENÇA ES PARTIT: Després des minut de silenci posa sa pilota en moviment s'equip local. Ens comenten que hi ha uns 150 espectadors a n'es Camp de St Martí - Es Mercadal i de moment no plou encara. -Min.3 Primers minuts de tanteig. Ens comenta es nostre informador sa disposició tàctica següent: Linares a sa porteria. Línia defensiva de 4 homes amb Esteban i Bazán de centrals, per l'esquer
  • Semua
    Hace 14 años Semua dice: Min.60 GOL DEL MERCADAL (2-3)Min.60 GOL DEL MERCADAL (2-3)